Reserveren

Reserveer een taxi

Een taxi reserveren vanuit Haarlem en/of omstreken?

Wilt u een taxi reserveren vanuit Haarlem en omstreken? Vul uw gegevens in één van onze reserveringsformulieren in en verzend het naar ons. U ontvangt een bevestiging zodra een medewerker de taxirit accepteert. Wilt u met spoed een taxi of wilt u weten hoe lang het duurt voordat de taxi aankomt? Bel dan naar onze centrale nummer: 023 – 8 700 700. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar.

Download TAXI 023 app! 

Het is nu nog makkelijker om een taxi te bestellen met onze Taxi 023 app. Bestel uw taxi of taxibusje eenvoudig en snel met de Taxi 023 app. U boekt uw taxi direct in ons geavanceerde planningsysteem. U krijgt direct een bevestiging op de app wanneer een van onze medewerkers dit accepteert. Verder kunt u wijzigingen doorvoeren en uw historie bekijken in de app. Vertrouwd, snel en makkelijk op elk gewenst moment van de dag uw taxirit bestellen met de Taxi 023 app. Hebt u vragen of komt u er niet uit, bel dan naar onze centrale op telefoonnummer 023-8700700 of stuur een e-mail met uw vraag of opmerking. 

Boek nu uw taxirit direct in onze boekingssysteem

 

Voordelen van TAXI 023 app

  • U boekt uw taxirit direct in ons boekingssysteem, zo bent u zeker van de gereserveerde taxirit.
  • U ontvangt op zeer korte termijn een bevestiging in de app dat de taxirit is geaccepteert door een van onze medewerkers.
  • U kunt wijzigingen doorvoeren en uw historie raadplegen wanneer u wilt.

Taxi 023
Taxi in Haarlem
100% Tevredenheid

Download onze nieuwe app

Bereken & reserveer gemakkelijk uw taxirit via de app!

WordPress Video Lightbox